Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

AUTOMASJONSUTSTYRKlikk for WEMO's Conveyer-System

TRANSPORTBAND - WCSWCS - Transportband

WEMO leverer egenproduserte transportband. De har utviklet en meget stabil og sterk profil, som også kan skjule kabler etc. Bandet er utviklet etter mange års erfaring med automasjonsoppgaver og har blitt en formidabel suksess siden de blei introdusert. Finnes i mange standardstørrelser. Korte leveringstider.

 Klikk for mer info om WEMO's conveyer-system

KARTONG- / KASSE-AUTOMATER

Disse kartong- eller kasse-automatene finnes i mange varianter og i andre løsninger, enn den som er vist i illustrasjonen. Ta kontakt med oss for å finne en løsning som passer ditt behov.

  

 BYGGESYSTEMER FOR GRIPERE - WGS 

WGS - Gripersystem

WEMO leverer et komplett program, WGS, for enkel bygging av robotgripere. Delene kan  også enkelt demonteres og gjenbrukes hvis gamle gripere ikke lengre benyttes.

En meget enkel og lett monterbar hurtigkobling, QUICKLOCK, sikrer riktig oppsetting av gripen og og alltid riktig ilkobling av vakuum, trykk og elektriske signaler.

WEMO har gitt ut en IDÉBOK, som gir en fullstendig oversikt over alle deler og også tips til bygging av gripere. Har også oversikt over transportband, kasseautomater, sikkerhetsutstyr og mye annet. Har du enda ikke fått et eget eksemplar, så bare ta kontakt med oss.

 WGS-Gripbygglåda 1

 WGS - GRIPER-BYGGESETT

WEMO har satt sammen to forskjellige griperbyggesett for a du enkelt skal komme igang:
  • WGS-Gripbygglåda 1 - mer enn 300 komponenter, nok til 5 - 8 gripere
  • WGS-Gripbygglada 2 - mer enn 600 komponenter, nok til 10 - 15 gripere

 

SIKKERHETSSYSTEM - WSS

   

Bildet viser et eksempel på sikkerhetsbur bygget opp med WEMO Safety System - WSS.

I IDÉBOKEN som WEMO har gitt ut, er det flere eksempler på ferdige sammensatte løsninger, samt oversikt over alle tilgjengelige deler i sikkerhetssystemet.

Har du ikke fått et eget eksemplar av IDÉBOKEN, så ta kontakt med oss, så sender vi deg ett.

 

 

Personvernerklæring

Logg inn